سلام
میخواستم اطلاع بدم که بنچمارکهایی به قصد مقایسه بین 5960x ، 4770k ، 4790k ، 5930k در حال انجامه که فعلا تست های 5960 تموم شده و نصف تست های 5930k هم به اتمام رسیده
تستها اکثرا" تست گیم هستن در شرایط یکسان ، تنظیمات یکسان و ورژن بازی یکسان... تست ها واقعا زمانبر هست به همین علته که زیاد نیستم جواب دوستان رو بدم.... برای اطمینان ار درست بودن هر تست ، 3 بار انجامش میدم... یه سری بازیها خودشون بنچمارک دارن و بهمون نتیجه میدن اما مثلا برای بازی project cars یک پیست و یک ماشین ثابت انتخاب شد و برای هر رزولوشن 3 بار بنچمارک گرفتم و یه میانگین به دست آوردم(سایت های معتبر خارجی هم با این روش بنچمارک می گیرن) برای بازی Witcher 3 هم یک مسیر ثابت طراحی کردم که شامل سوارکاری ، دویدن ، شنا کردن و کشتن یک هیولاست (یعنی برای هر بار تست گرفتن یک فایل سیو یکسان رو لود میکردم و در مسیر تعیین شده پیش میرفتم و کارها رو عینن انجام میدادم اما خب بعضی وقتا بارون میومد و تست خراب میشد و افت فریم ایجاد میشد و تست متفاوت میشد که تست رو fail میکردم و از زمان بازی رو جلو میبردم تا در همون مکان آب و هوای آفتابی که پایه تست های قبلی بود فراهم بشه)... برای GTA هم که خودش بنچمارک داره اما نتیجه ای بهمون نشون نمیده... به همین جهت با برنامه Fraps از تست شماره 5 بنچمارک GTA، با Fraps بنچمارک گرفتم(برای هر رزولوشن 3 بار)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست های 5930 که تموم بشه نوبت 4770k و 4790k هستش و بعد هم تست های 6700k رو اضافه میکنم
به امید خدا وقتی کاملا تموم بشه بصورت یک بررسی کوچیک خدمت دوستان ارائه میشه همراه با نشون دادن تنظیمات بازی و.....
برای انجام این تست ها از گیگابایت کمک گرفتم و یک عدد z97x-SOC Force + یک 4790k و یک عدد 5930k در اختیارم قرار دادن تا بتونم همه رو در مقایسه جا بدم (5960 و 4770k رو که خودم داشتم و 6700 رو هم که با مادربردش قبلا" داده بودن)
از حمایت دوستان فرومی خودم هم صمیمانه ممنونم

Bookmarks